Fugi de viaţa ta cotidiană!
Suport Online
Unavailable for the moment
Unavailable for the moment
Unavailable for the momentMuntenegru

Localizare: Muntenegru este un stat din sud-estul Europei. Este marginit de Marea Adriatica, Croatia, Bosnia-Hertegovina, Serbia si Albania.

Scurt istoric: Istoria statului Muntenegru dateaza din secolul IX, odata cu formarea statului Duklja, vasal al Imperiului Bizantin. Acest stat incepe sa se dezvolte in secolele X-XII, si incepe sa fie cunoscut drept Crna Gora, sau Monte Negro, termenul venetian. Din perioada medievala, statul a facut parte din Imperiul Otoman, iar in 1878 i-a fost recunoscuta independenta. Din 1918, Muntenegru a facut parte din mai mult variante ale statului Iugoslavia. Muntenegru si-a declarat independenta fata de Serbia in anul 2006, in urma unui referendum, capitala sa fiind Podgorica.

Scurta descriere: Muntenegru a fost una dintre cele mai cunoscute locatii turistice ale Europei in anii '80, si atrage in continuare turistii cu frumoasa coasta la Marea Adriatica, si cu regiunea muntoasa din nord. Este una dintre cele mai ravnite destinatii din ultimii ani, iar prestigioase publicatii numesc Muntenegrul drept una dintre cele mai interesante state din lume, din punct de vedere turistic.

Clima: Regiunea de coasta a Muntenegrului se bucura de un climat mediteranean, cu veri secetoase si calde, si ierni ploioase. Regiunile muntoase din Muntenegru primesc unele dintre cele mai mari cantitati de precipitatii din Europa.

Populatie: Populatia Muntenegrului este de aproximativ 625.000 de locuitori.

Obiective turistice: Regiunea de coasta este printre cele mai vizitate destinatii turistice din Muntenegru, cu statiuni precum Sveti Stefan, Velika Plaza, Ada Bojana sau Budva. De asemenea, alte obiective interesante din Muntenegru sunt castelul Ulcinj, parcul national Biogradska Gora, lacul Biograd sau canionul raului Tara.

Oferte Muntenegru 2012

Hotel Mena ***

Vila Bonita

Vila Mare

Alte Hoteluri 2012-Individual